Ревија хорор филмова у биоскопу Синеплекс Променада

Највећи страхови се обистињују на великом платну биоскопа Синеплекс Променада уз одабране хорор филмове од 29. октобра до 1. новембра. Карте су у продаји!

Мислиш да можеш да побегнеш од Мајкла Мајерса? „Ми“ ти звучи само као кошмар који не може теби да се деси? Мислиш да уклете куће не постоје и да ништа не може да пробуди твоје најмрачније страхове?

Ноћу се невоље прикрадају градом, али шта ако се она најјезивија крије у вашем дому? Крајем седамдесетих година 20. века, породица Олмедо купује стан 32 у улици Мануела Маласења, у старом делу Мадрида. Напуштајући мало провинцијско место кренули су пут престонице која им нуди просперитет и живот из снова. Али, постоји нешто што Олмедови не знају: у стану који су купили – нису сами. Необјашњиве појаве које их прате у стопу ускоро ће им угрозити животе… У најгледанијем овогодишњем шпанском филму, ,,Стан 32” који је заснован на истинитим догађајима, почиње борба на живот или смрт.

Љубитељи хорор филмова имаће прилику да уживају у омиљеном жанру у биоскопу Синеплекс Променада када нам се на велико платно враћа и Џејми Ли Кертис у својој култној улози Лори Строуд у филму ,,Ноћ вештица”, која се налази у својој ултимативној борби са маскираном особом, која је прогони већ четири деценије. Оскаровка Лупита Њонго тумачи главну улогу у филму ,,Ми”, причи о брижној породици која се бори против застрашујућег и суровог противника: искривљене верзије себе самих. Филмови које можете погледати у оквиру Синеплекс Ноћи вештица су и ,,Гробље кућних љубимаца”, ,,Уклето” и ,,Срећан дан смрти 2”. Потпуну чаролију језивој ноћи пружиће маскирани ликови из култних хорор филмова који ће вас сачекати у нашим ходницима и биоскопским салама у суботу, 31. октобра.

Трејлер филма ,,Стан 32” – https://youtu.be/A1iSSXWztFQ

Улазнице за „Ноћ вештица“, „Ми“, „Гробље кућних љубимаца“, „Уклето“ и „Срећан Дан смрти 2“ су у продаји по промотивној цени од 200 динара, док су карте за филм „Стан 32“ у продаји по редовним ценама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *