KOMEDIJA NA NOGAMA „SUDNJI DAN“ U POZORIŠTU MLADIH

Ovaj projekat, koji je osmislio i u kojem jedini i učestvuje DARKO MITROVIĆ održaće se u SREDU, 11. marta 2020. u 20 sati u VELIKOJ DVORANI POZORIŠTA MLADIH u Novom Sadu.

Beogradski voditelj, danas televizijsko lice kanala NOVA S, kreator i jedan od autora MENTALNOG RAZGIBAVANJA nastupa u POZORIŠTU MLADIH, u Novom Sadu, sa predstavom SUDNJI DAN.
Ovaj popularni stand up komičar poznat je po veoma britkom, surovom i crnom humoru.
Od samog početka očekujte direktne udarce u glavu. Okolišanje mu nikada nije išlo od ruke. Naravno da će se osvrnuti na srpski mentalitet, narodne običaje, kulturu i nekulturu, ali i politički život, jer on bez toga jednostavno ne može.
Hronični kritičar društva, neumorni borac protiv nepravde, Darko Mitrović je i hipohondar, tabletoman, cinik, ljubitelj crno-belih filmova, pisac u pokušaju, filozof današnjice koji humor koristi kao ubojito oružje.
Kako će sve to biti upakovano u samo 75 minuta koliko će trajati njegov stand up? Predlažem da publici preporučite razgibavanje vilične kosti jer im osmeh sigurno neće silaziti sa lica.
Ulaznice za ovaj događaj po ceni od 1.100,00 za mesta u parteru i 900,00 na balkonu se mogu nabaviti kroz prodajnu mrežu GIGSTIX-a i on line na http://www.gigstix.com  kao i u knjižari Mala Velika knjiga u holu Pozorišta mladih.
Ukoliko ste zainteresovani za neke dodatne informacije, materijale ili kontakte sa akterom ili organizatorima, kontaktirajte nas na telefon 069 8668 013 ili mejl adresu zeljko.spens@gmail.com i miodragh@gmail.com.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *