КОМЕДИЈА НА НОГАМА „СУДЊИ ДАН“ У ПОЗОРИШТУ МЛАДИХ

Оваj пројекат, који је осмислио и у којем једини и учествујe ДАРКО МИТРОВИЋ одржаће се у СРЕДУ, 11. марта 2020. у 20 сати у ВЕЛИКОЈ ДВОРАНИ ПОЗОРИШТА МЛАДИХ у Новом Саду.

Београдски водитељ, данас телевизијско лице канала НОВА С, креатор и један од аутора МЕНТАЛНОГ РАЗГИБАВАЊА наступа у ПОЗОРИШТУ МЛАДИХ, у Новом Саду, са представом СУДЊИ ДАН.
Овај популарни станд уп комичар познат је по веома бритком, суровом и црном хумору.
Од самог почетка очекујте директне ударце у главу. Околишање му никада није ишло од руке. Наравно да ће се осврнути на српски менталитет, народне обичаје, културу и некултуру, али и политички живот, јер он без тога једноставно не може.
Хронични критичар друштва, неуморни борац против неправде, Дарко Митровић је и хипохондар, таблетоман, циник, љубитељ црно-белих филмова, писац у покушају, филозоф данашњице који хумор користи као убојито оружје.
Како ће све то бити упаковано у само 75 минута колико ће трајати његов станд уп? Предлажем да публици препоручите разгибавање виличне кости јер им осмех сигурно неће силазити са лица.
Улазнице за овај догађај по цени од 1.100,00 за места у партеру и 900,00 на балкону се могу набавити кроз продајну мрежу ГИГСТИX-а и он лине на http://www.gigstix.com  као и у књижари Мала Велика књига у холу Позоришта младих.
Уколико сте заинтересовани за неке додатне информације, материјале или контакте са актером или организаторима, контактирајте нас на телефон 069 8668 013 или мејл адресу zeljko.spens@gmail.com и miodragh@gmail.com.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *