СЛОБОДАН ТРКУЉА & БАЛКАНОПОЛИС ПОНОВО ОДУШЕВИЛИ МИЛИОНЕ ЉУДИ У КИНИ

Песма чији се глас далеко чује

 Након наступа у Кини на новогодишњем програму у пратњи светске пијанистичке звезде Ланг Ланг-а који је прегледан невероватних 16 милијарди пута, Слободан Тркуља је поново освојио срца Кинеза наступом на првом програму ЦЦТВ1 са својом групом Балканополис!

Ово посебно представљање Србије емитовано је у оквиру новог програма Кинеске медија групе званог “Меи меи ју гонг” и био је емитован у најгледанијем термину од 20 часова. Тркуља и Балканополис су изазвали бурне реакције публике, поготову млађих генерација које су уз њихов наступ узбуђено играле, певале и махале. Популарност коју наш уметник има у Кини, Кинези пореде са легендарним Валтером кога је Бата Живојиновић маестрално одиграо у култном филму Валтер брани Сарајево. Тркуља, кога у Кини зову “Феј Лонг” што значи летећи змај, на поклон је добио и раритет, специјалну књижицу из ‘78 године са Валтеровом причом.

Наши момци су у Кини дочекани као велике звезде, чија популарност вртоглаво расте. Поред њих у емисији су наступили и светска пијанистичка звезда Ланг Ланг, кинеска поп звезда Ша Бао Лијанг као и Димаш Кудаиберген, звезда родом из Казахстана, такође изузетно популаран у Кини.

Видео: https://www.instagram.com/reel/CyLPHgysU4o/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

Балканополис је у свом делу програма извео две нумере: популарну “Бела ћао” у част Бате Живојиновића, у Балканополис модерном електро / балкан аранжману, као и популарну Тркуљину песму Вода, на одушевљење кинеске публике у студију и крај малих екрана. Шоу је и овог пута имао изузетну гледаност, Србија је представљена на диван начин, а многобројни љубитељи музике Слободана Тркуље & Балканополиса у Кини имаће прилику да уживају у њиховим концертима, јер већ од 11. октобра имају турнеју у Кини коју посебно издваја чињеница да ће наступ бити одржан на веома ексклузивној локацији у Сијану, у древној палати Даминг, која се ретко користи у те сврхе. Поред Сијана, Слободан Тркуља & Балканополис наступиће и у Пекингу и многим другим градовима Кине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *